0

Πως θα είστε πιο χαλαροί και ευτυχισμένοι μέσα στο σπίτι σας με λίγες μικροαλλαγές!!


Αναζητάτε λίγες οάσεις χαλάρωσης στο σπιτικό σας; Η λύση βρίσκεται στους χώρους του σπιτιού σας, τους οποίους χρησιμοποιείτε περισσότερο. Κοινώς, εάν διαμορφώσετε τον αγαπημένο σας χώρο όπως εσείς επιθυμείτε γρήγορα θα νιώσετε ηρεμία και χαρά. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε πώς να φτιάξετε «ζώνες ευτυχίας» στο σπιτικό σας.


Αναρωτηθείτε σε ποια γωνιά του σπιτιού σας περνάτε τον περισσότερο χρόνο. Για παράδειγμα χαλαρώνετε στο σαλόνι σας, σε μια πολυθρόνα στο υπνοδωμάτιό σας ή στην αυλή σας. Δεν έχει σημασία το «που» αλλά σημασία έχει ένα έχετε τη δική σας γωνιά χαλάρωσης…


Εφόσον βρείτε την αγαπημένη σας γωνιά «εφοδιάστε» την με όλα τα απαραίτητα. Κοινώς, κάντε τη λειτουργική και έχετε την πάντα καθαρή. Εάν για παράδειγμα λατρεύετε το διάβασμα, αγοράστε μια άνετη καρέκλα, ένα αμπαζούρ που θα ταιριάζει με τον χώρο σας και με μία ζεστή κουβέρτα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όλα αυτά θα σας προσφέρουν οάσεις ηρεμίας και χαράς.


Προσθέστε ακόμα αξεσουάρ ή διακοσμητικά που λατρεύετε. Για παράδειγμα βάλτε κοντά κορνίζες με αγαπημένα πρόσωπα ή τα αγαπημένα σας λουλούδια. Ή ακόμα ανάψτε κεριά στο αγαπημένο σας άρωμα. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να αλλάξετε διάθεση σας αλλά θα σας κάνουν να αισθανθείτε έναν αέρα ευτυχίας.



ΠΗΓΗ


Πως θα είστε πιο χαλαροί και ευτυχισμένοι στο σπίτι σας!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top