0

Tα πιο τρελά ξεσπάσματα προπονητών που έχουν συμβεί!

Όταν η έκρηξη γίνεται ηφαίστειο. Δείτε 10 κλασικές στιγμές με προπονητές που βγήκαν εκτός ελέγχου και τα έβαλαν με δημοσιογράφους, συναδέλφους, διαιτητές, παίκτες ή ακόμα και με συλλόγους (videos

 

Είδηση με το αυθόρμητο ξέσπασμα του Τζενάρο Γκατούζο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το περασμένο Σάββατο έχει κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και μερικά 24ώρα, δεν είναι ωστόσο ο μόνος που έχει περάσει την κόκκινη γραμμή...

Στο παρελθόν υπήρχαν και άλλοι προπονητές που πήραν μέρος σε ένα one-man-show στο πλαίσιο συνέντευξής τους και ξεσπάθωσαν κατά δικαίων και αδίκων, με την αγγλική ιστοσελίδα Goal.com να τους συμπεριλαμβάνει όλους σε ένα συλλεκτικό Top-10.

Σε αυτό οι Ιταλοί έχουν την τιμητική τους καθώς πέρα από τον τεχνικό του ΟΦΗ θέση στη λίστα βρίσκουν οι Τζοβάνι Τραπατόνι (ως τεχνικός της Μπάγερν) και Αλμπέρτο Μαλεζάνι (με το περίφημο "cazzo" όταν ήταν στον Παναθηναϊκό) ενώ συναντάμε και ονόματα όπως οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Πεπ Γουαρδιόλα, Λουίς Φαν Χάαλ και Ντιέγκο Μαραντόνα.

Δείτε τους σε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές:
► Τζενάρο Γκατούζο: Ήταν διάσημος (πέρα από την σπουδαία ποδοσφαιρική του κλάση) και για τις εκρήξεις του εντός γηπέδου, πλέον ο "Ρίνγκιο" το κάνει και εκτός γηπέδου όπως αποδείχτηκε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε το περασμένο Σάββατο μετά το ματς ΟΦΗ-Ατρόμητος όπου έβαλε στο στόχαστρο ελληνική εφημερίδα κατηγορώντας την για ψευδές δημοσίευμα: "Εγώ ακουμπάω τους παίκτες μου, όχι εσείς. Και αυτά που γράφτηκαν στην εφημερίδα είναι όλα μαλακίες, 100% μαλακίες. Δεν μου αρέσει η δικαιολογία ότι δεν παίζει κάποιος παίκτης επειδή δεν έχει χρήματα. Να πάνε να γ@@@", είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός των Κρητικών.

 

 



















 

ΠΗΓΗ

Tα πιο τρελά ξεσπάσματα προπονητών!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top