Συνοδευτικά για ψαρικά: Αυγά γεμιστά με τόνο. Ένα υπέροχο ορεκτικό πιάτο που θα λατρέψετε!
Τι χρειαζόμαστε:
6 αυγά βρασμένα και καθαρισμένα
100 γρ. τόνος σε ελαιόλαδο
50 γρ. αγγουράκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας ξίδι
3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
αλάτι, πιπέρι
ελιές σε φετούλες
Πώς το κάνουμε:
Κόβουμε τα βρασμένα αυγά στη μέση κατά μήκος.Βγάζουμε τους κρόκους προσεκτικά και τους λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Ανακατεύουμε τον τόνο με το λάδι του, τους κρόκους και όλα τα υπόλοιπα υλικά ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
Γεμίζουμε με το μίγμα τα βρασμένα ασπράδια.
Στρώνουμε σε πιατέλα φύλλα σαλάτας ή μαρουλόφυλλα και τοποθετούμε πάνω τα αυγά μας.
Βάζουμε πάνω σε κάθε αυγό μία φετούλα από ελιά (μπορείτε να βάλετε και γεμιστές πράσινες).
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν βάλετε τόνο σε νερό τότε θα προσθέσετε εσείς στο μίγμα λίγο ελαιόλαδο. Καλή επιτυχία!!!
ΠΗΓΗ
Τι χρειαζόμαστε:
6 αυγά βρασμένα και καθαρισμένα
100 γρ. τόνος σε ελαιόλαδο
50 γρ. αγγουράκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας ξίδι
3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
αλάτι, πιπέρι
ελιές σε φετούλες
Πώς το κάνουμε:
Κόβουμε τα βρασμένα αυγά στη μέση κατά μήκος.Βγάζουμε τους κρόκους προσεκτικά και τους λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Ανακατεύουμε τον τόνο με το λάδι του, τους κρόκους και όλα τα υπόλοιπα υλικά ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
Γεμίζουμε με το μίγμα τα βρασμένα ασπράδια.
Στρώνουμε σε πιατέλα φύλλα σαλάτας ή μαρουλόφυλλα και τοποθετούμε πάνω τα αυγά μας.
Βάζουμε πάνω σε κάθε αυγό μία φετούλα από ελιά (μπορείτε να βάλετε και γεμιστές πράσινες).
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν βάλετε τόνο σε νερό τότε θα προσθέσετε εσείς στο μίγμα λίγο ελαιόλαδο. Καλή επιτυχία!!!
ΠΗΓΗ
Συνοδευτικά για ψαρικά: Αυγά γεμιστά με τόνο
Δημοσίευση σχολίου