0

Κρύο... Καιρός για φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα αξεσουάρ ώστε και να μην κρυώνετε, αλλά και να είστε στυλάτοι!!


Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας... μιας και η θερμοκρασία πέφτει όλο και περισσότερο! Ο ψυχρός χειμώνας "απαιτεί" ζεστά ρούχα και αξεσουάρ με στυλ. Οι νέες τάσεις της μόδας γίνονται όλο και πιο εμφανείς, με τα μάλλινα κασκόλ, τα blazer και τα ογκώδη πουλόβερ να έχουν την τιμητική τους. Είτε αγοράζετε ρούχα από online shops, είτε κάνετε βόλτες στα μαγαζιά, αγοράστε τα παρακάτω επτά ρούχα και αξεσουάρ και αναδείξτε το προσωπικό στυλ σας.


Βάλτε ένα μάλλινο κασκόλ ή ένα snoods
Το μάλλινο κασκόλ με πλεξούδες μοιάζει με το τέλειο χειμερινό αξεσουάρ. Προτιμήστε τα ογκώδη κασκόλ, ενώ εάν αναζητάτε μια πιο μοντέρνα πρόταση... κατευθυνθείτε προς τα snoods, δηλαδή τα κασκόλ που τυλίγονται δυο φορές γύρω από το λαιμό. Μην προτιμήσετε το μαύρο χρώμα, αλλά αποχρώσεις του γκρι, του μπορντώ και του ροζ.


Δοκιμάστε χρωματιστές ζακέτες
Χρωματιστές και μακριές ζακέτες παντού! Είναι λεπτές, άνετες και ζεστές για να φορεθούν κάτω από το παλτό σας. Φέτος, οι ζακέτες θα κινηθούν σε casual μορφή και όχι τόσο σε αυστηρή και θα συνδυάζονται άψογα με πουκάμισα σε λευκό χρώμα. Φορέστε από πάνω ένα φουλάρι με λουλούδια και εντυπωσιάστε!


Αγοράστε ένα άνετο oversized πουλόβερ ή πλεκτό φόρεμα
Και οι δυο προτάσεις κινούνται σε μοντέρνες και casual γραμμές. Κάθε ντουλάπα πρέπει να διαθέτει ένα ζεστό πουλόβερ με σχέδια και χρώματα, ώστε να ανεβάζει τη διάθεσή σας. Στις βιτρίνες θα βρείτε πουλόβερ κυρίως σε απαλό μπεζ, μαύρο, κλειστό γκρι και ανοιχτό ροζ χρώμα. Εναλλακτικά, για να τονίσετε τη θηλυκότητά σας, αγοράστε ένα πλεκτό φόρεμα και συνδυάστε το με μπότες μέχρι το γόνατο.


"Πειραματιστείτε" με τις λεοπάρ γόβες
Τα prints δεν φεύγουν από τη μόδα ούτε το φετινό χειμώνα. Οι λεοπάρ γόβες χαρίζουν στυλ και σέξι χαρακτήρα, ενώ παράλληλα συνδυάζονται εύκολα, ακόμα και με ρούχα σε κόκκινο ή πράσινο χρώμα. Είτε φοράτε μαύρο παντελόνι, είτε απλά το τζιν σας... δοκιμάστε τις για να κλέψετε τις εντυπώσεις.


Φορέστε τα άνετα μποτάκια σας
Όταν η βροχή δεν σταματά από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα άνετα μποτάκια θα προστατέψουν τα πόδια σας από το κρύο, και όχι μόνο! Φέτος, τα μαύρα μποτάκια, που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, φοριούνται πολύ, κυρίως σε φλατ μορφή. Βέβαια, και τα μποτάκια με τακούνι θεωρούνται in fashion. Πολλές γυναίκες τα συνδυάζουν με γκέτες για έξτρα στυλ.


Δοκιμάστε skinny jeans σε μαύρο και μπλε χρώμα
Με σκισίματα ή χωρίς, τα skinny jeans εξακολουθούν να βρίσκονται στο κέντρο της μόδας, αφού είναι ευκολοφόρετα. Μαζί με μια ζακέτα και καθημερινές μπότες, μπορείτε να τα φορέσετε στον απογευματινό καφέ ή ακόμα και στη βραδινή σας έξοδο. Ειδικά τα μαύρα jeans με σκισίματα θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατες...


Επιλέξτε blazers σε έντονα χρώματα
Μπορεί οι αγαπημένες αποχρώσεις του χειμώνα να είναι οι σκούρες, αλλά τα χρωματιστά σακάκια σας προσθέτουν μια θετική νότα. Εάν θέλετε μια κομψή εμφάνιση για το επαγγελματικό ραντεβού σας... μη διστάσετε να τα φορέσετε! Εναλλακτικά, συνδυάστε τα με maxi φορέματα ή με πουκάμισο, τζιν και γόβες.



ΠΗΓΗ


Κρύο... Καιρός για φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα αξεσουάρ!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top