0

Πως με το βάψιμο θα κρύψεις την ακμή!!


Πως με το βάψιμο θα κρύψεις την ακμή!! Διάφορα κόλπα για να κρύψεις την ακμή, αλλά και να προστατέψεις το δέρμα σου!!


Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στο καθημερινό μας beauty look που μπορούν να δυσκολέψουν την ημέρα μας. Από την ανακάλυψη κραγιόν στα δόντια μας, την μουτζουρωμένη μάσκαρα στα μάτια μας, ή ακόμη χειρότερα την πλήρη άνθηση της ακμής σε σημεία του προσώπου μας. Είτε αντιμετωπίζεις χρόνιο πρόβλημα ακμής ή απλώς περνάς εμφανίστηκε κάποιο σπυράκι στα ξαφνικά, εμείς σου βρήκαμε κάποια make up tricks για να μην αφήσεις τίποτα από εδώ και πέρα να σου χαλάσει τη διάθεση.


1. Μη παραφορτώνεις το πρόσωπό σου. Όταν έχεις ακμή, είναι λογικό να θέλεις να κρύψεις κάθε σημάδι από το πρόσωπό σου, αλλά μην ξεχνάς πως πρέπει να το αφήσεις να αναπνεύσει όσο είναι δυνατό. Η λύση, λοιπόν, είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια ενυδατική με χρώμα ή κάποια ΒΒ,CC cream.


2. Μη βάζεις ρουζ ή πούδρα στο μέρος που έχεις ακμή χωρίς κάποια ενυδατική βάση. Η επιδερμίδα σου είναι ήδη ξηρή οπότε μην την επιβαρύνεις με ένα στερεό προϊόν.


3. Άλλαζε τακτικά τα πινέλα και τα σφουγγαράκια που χρησιμοποιείς για να βαφτείς. Μπορεί να σου φαίνονται αρκετά «αθώα» εργαλεία, αλλά στα πινέλα μπορεί να αναπτυχθεί ένα μεγάλο πλήθος βακτηρίων.


4. Χρησιμοποίησε μόνο τα δικά σου καλλυντικά. Μην χρησιμοποιείς, αν έχεις ακμή, ούτε τα καλλυντικά της φίλης σου, ούτε της μαμά σου αλλά μόνο τα δικά σου. Δεν ξέρεις τι πρόβλημα μπορεί να έχουν με την επιδερμίδα τους ή τι μπορεί εσύ να τους μεταδώσεις.


5. Τέλος, ρώτησε τον δερματολόγο σου για τα πάντα, καθώς η επιδερμίδα σου και το πρόσωπό σου είναι πολύ σημαντικά.


ΠΗΓΗ



Πως με το βάψιμο θα κρύψεις την ακμή!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top