0

Οι αποτυχίες των διάσημων που δεν το έβαλαν κάτω παρά το γεγονός ότι κάποιος τους έκοβε τα φτερά λέγοντας ότι δε μπορούν!!


Αγαπημένα πρόσωπα διάσημων επιστημόνων, τραγουδιστών, αθλητών, ακόμα και πολιτικών οι οποίοι ήταν παρείσακτοι ή είχαν αποτύχει παταγωδώς σε κάτι που αγαπούσαν πολύ, όμως δεν το έβαλαν κάτω. Κάποιοι δάσκαλοι τους έλεγαν να τα παρατήσουν και να βρουν κάτι άλλο, κάποιοι τους είχαν εγκαταλείψει εντελώς, όμως αυτά τα πρόσωπα για καλή μας τύχη, δεν άκουσαν τους υπόλοιπους, έγιναν πιο επίμονοι και τελικά κατάφεραν να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα από κάθε άλλον στον τομέα τους.


Αυτό και μόνο δείχνει ότι ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του και αν θέλει πολύ κάτι, μπορεί να το καταφέρει! Γι αυτό εσείς που βρίσκεται δικαιολογίες και δεν προσπαθείτε πρέπει να σηκωθείτε και να βρείτε κάτι που σας συναρπάζει και να το κάνετε πραγματικότητα. Θα φάτε κάποιες σφαλιάρες στη ζωή σας, θα νιώσετε ότι δε μπορείτε άλλο, ότι αποτύχατε, αλλά… όποιος δεν έχει αποτύχει ποτέ στη ζωή του, δεν έχει δοκιμάσει ποτέ κάτι καινούριο!!!




Οι αποτυχίες των διάσημων που δεν το έβαλαν κάτω!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top