0



Επειδή η ψυχολογική μας υγεία εξαρτάται άμεσα από τη σωματική μας κατάσταση σας προτείνουμε μία λύση για την κυτταρίτιδα που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας.

Καταπολεμήστε εύκολα και φυσικά σε διάστημα μόλις 30 ημερών το ενοχλητικό πρόβλημα της κυτταρίτιδας, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από λάδι κανέλας και αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου.


Πρόκειται για μια πολύ απλή μάσκα που βασίζεται στις θαυματουργές ιδιότητες της κανέλας, η οποία χάρη στη θερμαντική της δράση βοηθά στην εξαφάνιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

 

Θα χρειαστείτε:

 

- Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου

- Λάδι κανέλας

Τρόπος παρασκευής:

 

Αρχικά φτιάξτε το λάδι κανέλας, γεμίζοντας ένα γυάλινο βάζο με ελαιόλαδο και αρκετά ξύλα κανέλας και αφήστε το στον ήλιο για περίπου 3 εβδομάδες. Με αυτό τον τρόπο τα συστατικά της κανέλας θα ομογενοποιηθούν με το ελαιόλαδο και θα δώσουν ένα υπέροχο αρωματικό λάδι.

 

Αφού λοιπόν φτιάξετε το λάδι κανέλας, βάλτε σε ένα μπολ μια μικρή ποσότητα από αυτό και προσθέστε μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο του δενδρολίβανου. Ανακατέψτε καλά τα δύο υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και η μάσκα σας είναι έτοιμη.

 

Τρόπος εφαρμογής:

 

Κάθε βράδυ βάλτε μια ποσότητα από το μείγμα και απλώστε τη στα επίμαχα σημεία, κάνοντας παράλληλα μασάζ με κυκλικές κινήσεις και αφήνοντας το να απορροφηθεί χωρίς να το σκουπίσετε.

 

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως στα πρώτα 10 λεπτά εφαρμογής ενδέχεται το δέρμα σας να κοκκινίσει ή να νιώσετε ένα φυσιολογικό κάψιμο.

 


Δημοσίευση σχολίου

 
Top