0


Ο καπετάνιος Dave Anderson με μεγάλο προσωπικό κίνδυνο βιντεοσκόπησε θαλάσσια θηλαστικά με ένα drone quadcopter και το βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας είναι εκπληκτικό.
Στα νερά της Καλιφόρνια πραγματοποίησε το εγχείρημά του και είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε κοπάδια χιλιάδων δελφινιών να ταξιδεύουν, τρεις γκρίζες φάλαινες και μία πολύ συγκινητική στιγμή του παιχνιδιού της μαμάς φάλαινας με το μικρό της την ώρα που ο μπαμπάς βέβαια σαν σωστός προστάτης γυρνάει γύρω γύρω έτσι ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

 

Στη Νότια Καλιφόρνια έχει τη μεγαλύτερη πυκνότητα των δελφινιών στον κόσμο και τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των γαλάζιων φαλαινών στη γη.

 

Ο  Ντέιβ εξηγεί, "Αυτό είναι το πιο όμορφο και συναρπαστικό πέντε λεπτών βίντεο που έχω δημιουργήσει." Ενθουσιασμένος από το drone quadcopter θεωρεί ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να προσφέρει πολλά στη μελέτη των ζώων.

 

Ο Ντειβ επίσης προειδοποιεί να μην προσπαθήσει κανένας να το κάνει αν δεν είναι εξοικειωμένος με τη συμπεριφορά των φαλαινών και επίσης δηλώνει ότι είναι παράνομο να ενοχλήσεις τις φάλαινες  και οι αρχές επιβάλλουν πρόστιμο γι αυτό το λόγο. Ο ίδιος έχει 20ετή εμπειρία και τήρησε όλους τους νόμους κατά τη διάρκεια της λήψης χωρίς να ενοχλήσει τις φάλαινες με το drone quadcopter, καθώς ο ίδιος με τη βάρκα ήταν αρκετά μακριά.

 

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που μας δείχνει την ομορφιά της φύσης από πολύ κοντά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top