0



Όλες οι γυναίκες πρέπει συνεχώς να φροντίζουν την ενυδάτωση του προσώπου τους και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία λοσιόν που μπορούν να φτιάξουν με απλά υλικά.

Η επιδερμίδα συχνά «διψά» με αποτέλεσμα, αν δεν την φροντίζετε βάζοντας κρέμες ή κάποια λοσιόν, να χάνει τη λάμψη της.

 

Αν αντιμετωπίζεις και εσύ το πρόβλημα της αφυδάτωσης, εμείς σου παρουσιάζουμε μια εύκολη συνταγή για σπιτική λοσιόν ενυδάτωσης με αγγούρι και πράσινο τσάι!

 

Πώς θα τη φτιάξεις:

 

Πέρασε ένα αγγούρι από τον αποχυμωτή και κρατήστε τον χυμό του. Φτιάξτε μισό φλιτζάνι πράσινο τσάι και άφησέ  το να κρυώσει. Ανάμειξε  το με τον χυμό αγγουριού και 1/2 φλιτζάνι ροδόνερο (ιδανικά οργανικής καλλιέργειας), βάλτο σε ένα μπουκαλάκι με σπρέι και άφησέ τε το για λίγη ώρα στο ψυγείο.

 

Όταν θα ψεκάσεις με αυτό το πρόσωπό σου θα νιώσεις δροσιά και αναζωογόνηση! Ο λόγος; Τα αγγούρια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και συστατικά που δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα και μειώνουν το πρήξιμο.

 

Σε συνδυασμό με το αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι και το καταπραϋντικό ροδόνερο, προσφέρει εξαιρετική αναζωογονητική και τονωτική φροντίδα στο πρόσωπο.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λοσιόν το πρωί αλλά και όποτε αισθάνεστε πως το πρόσωπό σας έχει ανάγκη από άμεση δροσιά κι ενυδάτωση! 

 


Δημοσίευση σχολίου

 
Top