0

Τι λέει το ερωτοσκόπιο μας για σήμερα Κυριακή 18 Ιανουαρίου | ΖΩΔΙΑ

ερωτοσκοπιο – Κριός:  Όλα και όλοι σας χαμογελάνε αυτές τις ημέρες, και ιδιαίτερα σήμερα το χαμόγελο που θα τραβήξει την προσοχή σας, θα είναι από μια νέα γνωριμία, που θα θελήσει να σας γνωρίσει καλύτερα. Πιθανόν να ανήκει σε ζωδιο της φωτιάς επίσης….καλός συνδυασμός γενικότερα. Το βράδυ για τους δεσμευμένους θα είναι ήσυχο και με πολύ επικοινωνία με το ταίρι τους.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο  – Ταύρος: Βγάλτε τις μαύρες πλερέζες πια, και μην θρηνείτε ακόμα την χαμένη αγάπη που δεν κατάλαβε ποτέ τι της προσφέρατε…και έτσι απλά σας άφησε!!! Ελάτε στο 2015 και τρέξτε με τις ανάλογες ταχύτητες. Η μέρα με τον Άρη στο πλάι σας, θα σας δώσει μια εσώτερη δυναμική όπου θα ισορροπήστε με το καλό εαυτό σας. Η ψυχολογία θα είναι στα ύψη, και ένα  νέο έρωτα θα σας φέρει ο Ανάδρομος Ερμής που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Κάθε…μα κάθε εμπόδιο για καλό!

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Μια ευοίωνη περίοδος ξεδιπλώνετε, που μπορείτε ιδίως από σήμερα να έρθετε σε καλύτερη συνεννόηση με το συντροφικό σας έτερο, που τον τελευταίο σας κάνει έντονα παράπονα για τον ελάχιστο χρόνο που αφιερώνετε σε αυτόν τον δεσμό. Μάλλον έχει δίκιο η άλλη πλευρά.  Αν όμως αυτό συμβαίνει επειδή στην ζωή σας έχει μπει νέος έρωτας, φρόνιμο θα ήταν να ξεκαθαρίστε τι θέλετε. Το όλα μαζί και ταυτόχρονα, μπορεί να πληγώσει αυτούς που σας έχουν εμπιστευτεί. Ο ανάδρομος Ερμής πλησιάζει και δεν αστειεύεται.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

ερωτοσκοπιο -  Καρκίνος: Ζείτε ένα παραλογισμό από το πρωί με το άτομο που κρατάει την καρδιά σας…. ίσως κάνει αρκετά παράπονα μιας και η απομάκρυνση που υπάρχει μεταξύ σας έχει επιφέρει την ψυχρότητα και την ανισορροπία. Η μέρα βοηθάει μαζί με τις θετικές αστρολογικές όψεις του Ερμή να κάνετε ειλικρινή διάλογο και να επιλύστε ομαλά τις διαφορές.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-21:00

ερωτοσκοπιο – Λέων: Η εγκράτεια που δείχνετε στα συναισθήματα σας, ίσως και να είναι παρεξηγήσιμη από το ταίρι σας που θέλει να σας έχει περισσότερο στη ζωή του. Προχωρήστε σε αλλαγές και θα δείτε ότι το κλίμα θα βελτιωθεί μεταξύ σας. Αν είστε ακόμη μόνοι σας, το βράδυ θα σας φέρει μπροστά σε μια παλιά γνωριμία, που ίσως τώρα οι συνθήκες να έχουν ωριμάσει, και να υπάρχει η δυνατότητα για κάτι παραπάνω.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα ευνοούνται από σήμερα και μέχρι τα τέλη του μήνα. Αν είσαστε σε προβληματική σχέση που σας πικραίνει, καλύτερα να αποχωρίσετε. Αν πάλι είσαστε μπλεγμένοι σε 2-3 παράλληλες περιπέτειες, θα πρέπει να βάλετε μια ιεραρχία στο τι θέλετε και τι περιμένετε από όλη αυτήν την υπερκινητικότητα…ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας, θα σας ξαφνιάσει δυσάρεστα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00- 22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Είστε σε μια μόνιμη μελανχολία που σας έχει γίνει  παρέα εδώ και αρκετές εβδομάδες.  Έχετε συμβιβαστεί με την μοναξιά σας και δεν κάνετε κάποιες κινήσεις ανανέωσης….ακόμα και εσείς που είστε μέσα σε συναισθηματική σχέση. Αυτό είναι τρομερό για ένα αέρινο ζώδιο που εκπροσωπείτε από την Αφροδίτη. Σήμερα κιόλας βγείτε και διασκεδάστε.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Όλο το αστρολογικό σκηνικό σήμερα σας βγάζει μπροστά, σας δίνει απίστευτο μαγνητισμό και λάμψη. Μια ιδιαίτερη ημέρα που θα δείτε όλες τις επιθυμίες σας πραγματοποιούνται. Αν είστε σε δέσμευση….το ταίρι σας θα σας χαροποιήσει με ωραίες εκπλήξεις…ενώ αν είστε solo θα έχετε ίσως και καρμική γνωριμία.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Μέχρι τα τέλη του μήνα ο Κρόνος σε συνδυασμό με τον Άρη θα σας ταρακουνήσουν αρκετά και μέχρι να πάρετε απόφαση για το τι θέλετε από την ερωτική ας ζωή.  Εδώ και καιρό είστε σε μια ρευστότητα, και ίσως άθελα σας να ταλαιπωρείτε και το συντροφικό σας ταίρι. Μάλλον θα πρέπει να μείνετε και λίγο μόνοι για να ισορροπήστε τα μέσα με τα έξω σας.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως:  Πολλά από αυτά που σχεδιάζετε για την συναισθηματική σας ζωή, δεν μπορούν να γίνει άμεσα. Το σύμπαν σας λεει να περιμένετε και να αλλάξετε στόχους και πορεία  για να έχετε τα θετικά αποτελέσματα που επιθυμείτε. Αν αυτό σημαίνει χωρισμός από μια σχέση που σας έχει ‘αδειάσει’, τότε κάντε το !

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-20:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Όλοι οι Υδροχόοι και ιδίως αυτοί που είναι γεννημένοι μεταξύ 10-14 Φεβρουαρίου, θα διασταυρωθούν με το συναισθηματικό τους  πεπρωμένο. Βγείτε και κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο μιας και η Αφροδίτη έχει να σας κάνει πολλά δώρα. Αν είστε σε δεσμό, ίσως προκύψουν λόγια για γάμο- παιδί!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς:  Ένας έρωτας χωρίς περιορισμούς είναι στον δρόμο και θα πέσει επάνω σε αυτούς που τον αποζητάνε. Αν είστε ελεύθεροι τα καλύτερότερα θα τα ζήσε από σήμερα και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Τα διπλά Ψαράκια θα έχουν την τύχη να κάνουν κοινές δραστηριότητες με το ταίρι τους που θα τους φέρει και πολύ κοντά. Είστε οι ευνοημένοι των ημερών!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Η μεγαλύτερη δύναμη στο κόσμο…. είναι η αγάπη, όχι μόνο η ερωτική αλλά σε όλες της τις μορφές. Για αυτό μην διστάσετε να τη δείξετε και μη ντραπείτε γι’ αυτή!

Το διαβάσαμε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top