0

Η λοταρία των sms ευνοεί μόνο τους κερατο..φυτευτές;;


Πείτε ότι συμφωνούμε σε όλα τα μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά αυτό το μέτρο πια με τη λοταρία των αποδείξεων είναι εξαιρετικά γελοίο!


Βλέπεις το άλλο σου μισό συνέχεια με το κινητό στο χέρι! Τι κάνεις; Κάποια στιγμή λογικά θα αγανακτήσεις! Αν η απάντηση είναι "αγάπη μου στέλνω sms στο Υπουργείο για τη λοταρία" τότε τι κάνεις; Τουμπεκί! Άντε να αποδείξεις ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο!


Πέρα από το γελοίο της υπόθεσης βέβαια υπάρχει και το επόμενο και βασικό ερώτημα! Τα Χριστούγεννα και γενικά τις γιορτές στέλνεις μηνύματα αλλά από τον όγκο των δεδομένων ο παραλήπτης μπορεί να λάβει την επόμενη μέρα το μήνυμα. Τι θα γίνει όταν όλη η Ελλάδα στέλνει κάθε απόδειξη με sms; Ποια εταιρεία και ποιο σύστημα αντέχει τέτοιο όγκο δεδομένων;


Α, και το βασικότερο! Αν έχεις στο σπίτι 2 γιαγιάδες και 2 παππούδες συν γονείς που πιστεύουν ότι το κινητό είναι του διαβόλου, πόσα sms πρέπει να στείλεις; Εκτός αν η Κυβέρνηση θεωρεί ότι έτσι μειώνει την ανεργία στους νέους αφού θα βρίσκονται συνέχεια σε δουλειά!

Μήπως το επάγγελμα του μέλλοντος είναι ο λοταριομηνυματάκιας;

apodeijeiw-sms

 

Δημοσίευση σχολίου

 
Top