0

Ποια παιχνίδια παίζουν τα ζώδια στο ερωτικό πεδίο της μάχης και τι θα σκαρφιστούν για να σε πλησιάσουν δήθεν τυχαία;


Θέλεις να μάθει τι παιχνίδια θα παίξει το κάθε ζώδιο στον έρωτα; Πώς θα κοιτάξει να σε ρίξει, τι θα σου πει, αν θα βάλει τους φίλους σας στο παιχνίδι; Ποιο ζώδιο θα βάλει τα κλάματα αν καταλάβει ότι θα το χωρίσεις; Ποιο σε παρακολουθεί καιρό και δεν το έχεις καταλάβει; Ποιος παριστάνει τον άνετο, ενώ καίγεται για ένα σου φιλί; Πάμε να μάθουμε όλες τις ίντριγκες που παίζουν τα ζώδια στο μεγάλο πεδίο της μάχης, τον έρωτα!


Κριός


Παιχνιδιάρης ναι, είναι ο Κριός. Αλλά από ίντριγκες και τέτοια, δεν σκαμπάζει! Αν σε θέλει θα στο πει κανονικά και χωρίς περιστροφές. Μπορεί και να μην στο πει καν δηλαδή, μπορεί να σε αρπάξει και να σου δώσει ένα φιλί, γιατί δεν κρατιέται. Αυτά πριν κάνετε σχέση. Όταν κάνετε, το απόλυτο όπλο του όταν θέλει να σε φέρει στα νερά του, είναι η ψυχρότητα . Μα, θα μου πεις, ο Κριός ψυχρός; Πού ακούστηκε; Και όμως! Μπορεί να γίνει πάγος σκέτος και καμιά φορά προσβλητικός, αν θέλει να σε κάνει να τρέχεις πίσω του.


Ταύρος


Ο Ταύρος είναι ο τύπος που θα πάει στην κολλητή σου, θα πάρει πληροφορίες για σένα, θα την βάλει να σου πει έναν καλό λόγο και θα σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή το πρώτο σας ραντεβού. Αν δεις να κάνει καταπληκτικέ κινήσεις, δήθεν αυθόρμητες, να ξέρεις ότι τα έχει σχεδιάσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να σε εντυπωσιάσει. Και ίντριγκα, ναι, θα την μεταχειριστεί, αν νιώσει ότι πρέπει να κάνει κάτι για να σε κρατήσει. Θα βάλει λυτούς και δεμένους να σου μιλήσουν, δήθεν τυχαία, για να μην εκτεθεί κιόλας!


Δίδυμοι


Το ξέρεις ότι ένας Δίδυμος μπορεί να σε γυροφέρνει για χρόνια και να μην το έχεις καταλάβει; Ο Δίδυμος κάνει το εξής: τσεκάρει ποιον θέλει και κρατάει λίστα! Αν είσαι μέσα στη λίστα του, θα μαθαίνει πολλά για εσένα, θα κοιτάζει να κρατάει μια κάποια επαφή και εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι! Κάποια στιγμή που θα είσαι χωρίς σχέση, το ξέρει πριν το μάθεις εσύ! Και τότε χτυπάει! Αγαπημένο του είδος ερωτικής ίντριγκας είναι να σε ψαρεύει στην κουβέντα, παριστάνοντας ότι είναι άνετος! Δεν είναι, μην ξεγελαστείς!


Καρκίνος


Ο βασιλιάς της ίντριγκας με μπόλικο συναίσθημα! Όταν θέλει κάποιον, μπορεί να περιμένει για χρόνια…Μπορεί να κάνει χιλιάδες σχέδια με το μυαλό του, πως θα «χτυπήσει» το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Είναι άτολμος σε γενικές γραμμές, αλλά είναι τρομερός όταν αγαπάει. Η βασική του ίντριγκα είναι να πλησιάσει την οικογένειά σου! Θα κάνει τον μπαμπά σου να σου τον συστήνει σαν την καλύτερη δυνατή επιλογή! Είναι ασυναγώνιστος σε αυτό…


Λέων


Ο Λέοντας γενικά, δεν θέλει να κάνει ίντριγκες. Κάνει όμως, κι ας μην το θέλει! Η κυριότερή του παγίδα για να σε πιάσει στα ερωτικά του δίχτυα, είναι η γενναιοδωρία του. Κάνει εντυπωσιακές κινήσεις και δείχνει να μην τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, παριστάνει ότι δεν έχει ερωτικό ενδιαφέρον, απλά χαλάει έτσι, από ευχαρίστηση. Δεν είναι αλήθεια! Πάντα χαίρεται να προσφέρει βέβαια, αλλά είναι και μεγάλο του ερωτικό κόλπο. Δεν το κάνει καθόλου αθώα!


Παρθένος


Ο Παρθένος εννοείται ότι είναι μέγας ιντριγκαδόρος του έρωτα! Και αυτό γιατί είναι πολύ εγκεφαλικό άτομο. Χωρίς να το ξέρεις, και χωρίς να καταλάβει και κανένας άλλος τον σκοπό του, θα μάθει τα πάντα για σένα, ακόμα και πράγματα που δεν τα ξέρεις! Ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες και τις καταγράφει όλες. Και αυτό, γιατί σκοπεύει σε ανύποπτο χρόνο, να χρησιμοποιήσει όσα έχει μάθει ότι σε ενδιαφέρουν, για να σου κάνει τον μάντη! Ή να σου δείξει ότι έχετε πολλά κοινά! Στην πραγματικότητα, είναι γεννημένος κατάσκοπος!


Ζυγός


Ο Ζυγός κάνει όλων των ειδών τις ίντριγκες! Αν ενδιαφέρεται για κάποιο πρόσωπο, θα κοιτάξει να βρίσκεται πολύ κοντά του, με διάφορους τρόπους. Επειδή είναι πολύ διαισθητικό άτομο, καταλαβαίνει αμέσως τι θέλεις να ζήσεις και τι θέλεις να ακούσεις. Και στα προσφέρει πρώτος, παριστάνοντας ότι είναι δικά του «θέλω»! Μπορεί να μην έχει πάει ποτέ ορειβασία. Αν εσένα σου αρέσει, θα μάθει τα πάντα για την ορειβασία και θα παραστήσει ότι δεν ζει χωρίς αυτή!


Σκορπιός


Ο Σκορπιός και θα κάνει ίντριγκα, και θα το ευχαριστηθεί! Του αρέσει να μπλέκει πολλούς ανθρώπους στα ερωτικά του παιχνίδια. Έχει μεγάλη περιέργεια να μάθει τα πάντα για τη ζωή σου πριν τον γνωρίσεις. Καλό είναι να είσαι ειλικρινής μαζί του, γιατί ο Σκορπιός θα βρει τον τρόπο να μάθει τα απάντα για το παρελθόν σου! Είναι ο ντετέκτιβ του ζωδιακού, χωρίς πλάκα. Αυτά που μαθαίνει δεν του αρέσουν, γιατί ζηλεύει ακόμα και τον έρωτά σου από το νηπιαγωγείο! Μόνο αν του τα πεις όλα και τον διαβεβαιώσεις με κάθε ειλικρίνεια ότι τον λατρεύεις θα ησυχάσει.


Τοξότης


Καμία ίντριγκα. Τέλος. Δεν μπαίνει σε τέτοια παιχνίδια ο Τοξότης, γιατί βαριέται αφόρητα! Το μόνο που θα κάνει είναι να σου στήσει ολόκληρο χουνέρι, αν είσαι ασυνεπής μαζί ου. Τον ενδιαφέρει πολύ η συνέπεια, ο ίδιος είναι. Αν του δώσεις τον λόγο σου για κάτι και δεν τον τηρήσεις, θα βρει τρόπο να στο ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα, απλά λίγο πιο σκληρά. Αν τον στήσεις για παράδειγμα, θα κάνει ολόκληρη κατάσταση και ίντριγκα για να σου χαλάσει ένα ολόκληρο Σάββατο! Αδίστακτος στο θέμα, αλλά το κάνει παιχνιδιάρικα!


Αιγόκερως


Ο Αιγόκερως θα σου στήσει ίντριγκα αφού χωρίσετε, και αφού κάνει άλλη σχέση! Μόλις νιώσει ότι έχετε τελειώσει, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρείτε, δεν κάνει τίποτα για να το αλλάξει το θέμα. Δεν βάζει γνωστούς, δεν χρησιμοποιεί κανένα κόλπο. Αλλά αν έχει νιώσει πληγωμένος, θα στην στήσει για να γνωρίσεις οπωσδήποτε την καινούρια του αγάπη και να δεις τι ωραία που περνάει! Το έχει ανάγκη, δεν το κάνει από κακία, το κάνει μόνο όταν είναι πονεμένος.


Υδροχόος


Ο Υδροχόος δεν κάνει ίντριγκες συνειδητά, του βγαίνουν αυθόρμητα! Όλο του το ερωτικό παιχνίδι είναι μια ίντριγκα, και αυτό είναι που τον κάνει τόσο γοητευτικό! Αν σε θέλει, στήνει ένα περίπλοκο μηχανισμό με γνωστούς και φίλους, αλλά όλα φαίνονται πολύ φυσικά και αβίαστα. Δεν πρόκειται να σταματήσει την πολιορκία πριν πετύχει τον σκοπό του, οπότε αλλάζει πολλές τακτικές μέχρι να σε καταφέρει. Περνάει από την ψυχρότητα στο κλάμα, σου λέει πως εσύ θα χάσεις, κάνει τα πάντα!


Ιχθείς


Η απόλυτη ερωτική απειλή! Τα υγρά και παθιασμένα ψαράκια, στήνουν κανονικά δίχτυα στον έρωτα! Παίζουν με το μυαλό σου κανονικά. Αν σε θέλουν, θα προσπαθήσουν πρώτα να παίξουν πολύ. Τους αρέσει η κατάκτηση περισσότερο από τον ίδιο τον έρωτα! Την περίοδο που πολιορκούν, μπορούν να γίνουν χίλιοι διαφορετικοί άνθρωποι, ο ένας πιο γοητευτικός από τον άλλον. Ναι, και θα κατασκοπεύσουν και θα μάθουν πληροφορίες, και θα στην στήσουν μαζί με φίλους, δήθεν τυχαία!


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top