0

Ποιοι 5 τύποι άνδρα είναι "κακομαθημένοι" και θα σε παιδέψουν πολύ;, είναι ένα θέμα που καλό θα ήταν να το προσέξεις από την αρχή αναγνωρίζοντας τα σημάδια!


Ποια είναι τα πιο κακομαθημένα αρσενικά; Ποιος είναι ο άντρας που θα σε δυσκολέψει, όσο και αν τον αγαπάς; Όπως και να το κάνουμε, κανένας άντρας δεν είναι ζυμάρι στα χέρια σου. Μπορεί να σε λατρεύει, μπορεί να σε ποθεί, αλλά καμία σχέση δεν είναι σπαρμένη μόνο με τα άγρια λουλούδια του πάθους και της αγάπης. Υπάρχει και πολύ αγκάθι, και ο λόγος είναι – βέβαια- το μεγάλωμα του κάθε άντρα, οι ιδιαίτερες συνθήκες της ζωής του, οι σχέσεις ου έχει κάνει πριν από εσένα, και βέβαια, η οικογένειά του! Όλοι αυτοί οι παράγοντες, δημιουργούν μια σύνθετη προσωπικότητα, και αν βάλεις και τον αντρικό εγωισμό στην εξίσωση, ο άντρας που αγαπάς, μπορεί και να αποδειχτεί βόμβα! Αλλά, ανάμεσα σε όλους τους τύπους αντρών, υπάρχουν κάποιοι που έχουν το σκήπτρο του κακομαθημένου, και δεν φταίνε κιόλας! Για να δούμε ποιοι είναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις, που θα χρειαστεί όλη σου η αγάπη και η πονηριά για να τους δαμάσεις!


Ο Μοναχογιός
Εδώ, τα λόγια περιττεύουν. Είναι ένα πολύ δύσκολο πλάσμα, μαθημένο να του γίνονται όλα τα χατίρια. Μπορεί να είναι αφόρητα γοητευτικός, μπορεί και να ξέρει να σε κάνει ό,τι θέλει, γιατί οι μοναχογιοί, έχουν μάθει να εξασκούν και την γοητεία τους. Αλλά, σε όλα τα θέματα είναι δύσκολος. Θυμώνει εύκολα, δεν παραδέχεται ότι κάνει λάθος ποτέ, είναι παραπονιάρης, θέλει ντάντεμα. Και αυτό, γιατί σαν μόνο παιδί μέσα στην οικογένεια, τον έχουν κάνει έναν τύραννο. Αν υπολογίσεις ότι στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς ο γιος είναι κακομαθημένος, κατάλαβε τι είναι ο μοναχογιός. Υπομονή!


Ο Αυτοδημιούργητος
Μπορεί να είναι ένα καταπληκτικά δυναμικό πλάσμα, που να έχει καταφέρει πολλά στην ζωή του. Αλλά, αν έχει καταφέρει να κερδίσει την θέση του στην ζωή του εντελώς μόνος, και ειδικά αν έχει ξεκινήσει από πολύ χαμηλά και τα έχει καταφέρει, έχει το σύνδρομο του αλάθητου. Δεν έχει μάθει να ακούει κανέναν στην ζωή του, και αν βρεθεί να κάνει λάθος, δεν θα σε αφήσει με τίποτα να του αλλάξεις την γνώμη και το πλάνο του. Συνηθίζει να υποτιμάει κιόλας τους άλλους, και θέλει πολλή αγάπη για να τον αντέξεις! Αλλά, στην ουσία το αξίζει να τον αγαπάς.


Ο Μικρός Αδελφός της Αδελφής του
Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση άντρα, χωρίς να φταίει καθόλου. Συνήθως, είναι ένα βασανισμένο πλάσμα. Οι μεγάλες αδελφές, επειδή η γυναίκα είναι στην ουσία πολύ ανταγωνιστική, ζηλεύουν πάρα πολύ τον μικρό αδελφό, που τους στέρησε την μονοκρατορία. Και έχει εξασκηθεί στον ψυχολογικό πόλεμο απέναντι στον μικρό. Πολλές φορές, οι μικροί αδελφοί, γίνονται υπηρέτες και υποτακτικοί της αδελφής τους, και κάθε γυναίκα που μπαίνει στην ζωή τους, αντιμετωπίζει άγριο, φανερό ή κρυφό, πόλεμο! Θέλει πολύ προσεκτική τακτική για να τον ξεκολλήσεις από αυτό το νοσηρό πλαίσιο και να τον κάνεις να πάρει την ζωή του πραγματικά στα χέρια του.


Ο Δημοφιλής
Υπάρχει ένα είδος άντρα, αυτόφωτο τελείως, που συμβαίνει να είναι πολύ γοητευτικός στους πάντες. Είναι το είδος του άντρα που τον λατρεύουν δάσκαλοι, καθηγητές, αλλά και οι φίλοι του, τα κορίτσια – οι πάντες. Μπορεί να είναι πολύ χαρισματικός άντρας, αλλά δεν έχει μάθει να του φέρνουν αντίρρηση! Και αν κάνετε σχέση, αποκλείεται να έχει σε όλα δίκιο, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην κάνει λάθος. Αλλά, επειδή έχει μια αυλή που είναι πάντα έτοιμη να τον διαβεβαιώσει ότι εσύ φταις, πολύ δύσκολα τα βγάζεις πέρα μαζί του!


Αυτός που τον ξεχώρισες εσύ
Αν είσαι με έναν άντρα που συνήθως δεν έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες, αλλά εσένα σου αρέσει τρελά, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Ίσως να σου αρέσει πολύ, μα πάρα πολύ, ίσως να τον αγαπάς ακόμα και παράφορα. Να κρατάς μια σημείωση, ότι με την δύναμη που του δίνει η αγάπη σου, μπορεί να θελήσει να δει τι πέραση θα έχει σε άλλες γυναίκες! Αν νομίζεις ότι θα σου δείξει ευγνωμοσύνη και λατρεία, επειδή του χάρισες την αγάπη σου, μπορεί και να παραξενευτείς! Οι άντρες, δεν την έχουν εύκολη την ευγνωμοσύνη, να το ξέρουμε αυτό!


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top