0


Ο νικητής της Γερμανίας δεν θέλει να πάει στη Eurovision και δίνει τον τίτλο του σε άλλη τραγουδίστρια!


Μία εντελώς απροσδόκητη εξέλιξη συνέβη στο διαγωνισμό της Eurovision στη Γερμανία καθώς ο Αντρέας Κέμερτ που κέρδισε την προτίμηση του κοινού, ανακοίνωσε στις δηλώσεις του ότι δεν θέλει πια να πάει στο φεστιβάλ τραγουδιού.


Ο νικητής που είχε αναδειχθεί από τηλεπαιχνίδι ανάδειξης ταλέντων, ερμήνευσε το τραγούδι Home is in my Hands και κέρδισε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.


Όταν ρωτήθηκε για τις πρώτες του σκέψεις, τους άφησε όλους άφωνους: «Είμαι συγκινημένος για την υποστήριξή σας, που άρεσε το τραγούδι μου. Αυτήν την στιγμή, δεν βρίσκομαι σε κατάσταση να αποδεχτώ την επιλογή, και για αυτό δίνω τον τίτλο μου στην Αν Ζοφί που έχει ιδανικότερα προσόντα».


Η τραγουδίστρια που ήταν η πρώτη επιλαχούσα, στην αρχή δεν κατάλαβε τι είχε γίνει και ρώτησε: «Δηλαδή, δεν κατάλαβα, θα πάω στη Βιέννη;» για να λάβει την καταφατική απάντηση των παρουσιαστών.


Δείτε την στιγμή της άρνησης του Κέμερτ να συμμετάσχει στη Eurovision, το τραγούδι του, αλλά και το τραγούδι που θα συμμετάσχει τελικά στον τελικό...








Το διαβάσαμε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top