0

Οι τούρτες που πήρε σήμερα η Μέρκελ από Έλληνες πολιτικούς, φυσικά γιατί είναι του Αγ. Βαλεντίνου!

Η πρώτη τούρτα που πήρε ήταν από τον Γιωργάκη Παπανδρέου που εμμένει στη θέση του λεφτά υπάρχουν, αλλά η Αγγελικούλα το έπιασε το νόημα!
 



Δεύτερη έφτασε η τούρτα από τον Πάγκαλο, που ευτυχώς κατάφερε να αντισταθεί και την έστειλε ολόκληρη. Το σημείωμα έγραφε.. "μαζί τα φάγαμε με τους Έλληνες, αλλά χόρτασα μόνος μου"

 



Τρίτη αλλά συμβολική έφτασε η τούρτα από τον Καμένο που μπορεί να τον διαψεύδει η Κίνα όμως εκείνος επιμένει.."Θα δανειστούμε από την Κίνα αν μας πας κόντρα" έλεγα το σημείωμα!

 



Του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έφτασε αμέσως μετά αν και φήμες θέλουν τη Μέρκελ να μην χαίρετε και πολύ με το σημείωμα.. "Μαζί θα γεράσουμε" που της έστειλε!

 



Ευτυχώς ήρθε η τούρτα του Σαμαρά αμέσως μετά με το σημείωμα "θα γίνομαι πάντα χαλί να με πατήσεις" και γέλασε λίγο το χειλάκι της Αγγελικούλας!

 


 

 
Μετά τη χαρά όμως της ήρθε η τούρτα του Τσίπρα που δεν είχε σημείωμα αλλά έγραφε πάνω "επιτέλους ελεύθερος". Βέβαια δεν ίδρωσε το αυτάκι της γιατί η πολυμήχανη Αγγελικούλα πήρε τον "σοσιαλιστή" Ολάντ αμέσως τηλέφωνο, ο οποίος την ηρέμησε με γλυκόλογα.

 



Εκεί λοιπόν που την έχει ηρεμήσει ο Ολάντ και έχει λίγο ηρεμήσει η γυναίκα ξαφνικά δέχεται το δώρο από τον Μιχαλολιάκο που είχε και λουλούδια!  Φήμες λένε ότι το σημείωμα έγραφε "Πατρίδα, θρησκεία και την "οικογένεια" θα στην στείλει ο Βαρουφάκης...."

 


 

Ε, απελπισμένη πια, εναπόθεσε τις ελπίδες της στο Γιάννη Βαρουφάκη που μπορεί να έκοψε το ένα ν, ωστόσο είναι large  και δεν κρατάει κακίες και φυσικά της έστειλε την τούρτα που ονειρευόταν από την αρχή! 

 



Ευτυχώς μετά τη σύγχυση που πήρε από τους άλλους ηρέμησε η γυναίκα!!!



Δημοσίευση σχολίου

 
Top