0

Πως γυμνάζεται η Κάλι Κουόκο, που τη γνωρίζουμε ως Penny από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά The Big Bang Theory όπου πρωταγωνιστεί, για να διατηρεί τη φόρμα της;


Η Κάλι Κουόκο (γνωστή ως Penny από τη σειρά "The Big Bang Theory") έχει ένα απίστευτο σώμα το οποίο γυμνάζει καθημερινά. Δες τι ακριβώς κάνει για να διατηρεί την απίστευτη φόρμα της.


"Γυμνάζεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα από μιάμιση ώρα τη φορά", λέει ο personal trainer της ηθοποιού, Τζόρτζ Κινγκ ο οποίος αποκάλυψε τα μυστικά της Κάλι και συνέχισε, "Η Κάλι ενδιαφέρεται περισσότερο για τους κοιλιακούς, τα χέρια και τα οπίσθιά της. Έτσι, κάνουμε set που περιλαμβάνουν τρεις με έξι διαφορετικές ασκήσεις. Σπάνια θα αφιερώσουμε μία προπόνηση σε ένα μόνο μέρος του σώματος. Ένα σετ μπορεί να περιλαμβάνει 10 πους απς, 30 δευτερόλεπτα σανίδας, 20 δευτερόλεπτα πηδηματάκια και 15 καθίσματα. Θα το κάνουμε αυτό χωρίς διαλείμματα για 3 συνεχόμενες φορές. Έπειτα θα κάνουμε ένα δίλεπτο διάλειμμα και μετά θα επαναλάβουμε άλλους τρεις γύρους για άλλη μία φορά".



Έχει κάποια άσκηση που αγαπάει;


"Η Κάλι αγαπάει τις ασκήσεις για κοιλιακούς επομένως της αρέσουν όλες οι ασκήσεις που έχουν σχέση με αυτούς".


Κάνει και κάποια συγκεκριμένη διατροφή;


"Δεν είναι φαν των διατροφών και της δίαιτας. Παρόλο που δεν μου αρέσουν οι δίαιτες που περιέχουν λίγους υδατάνθρακες, όπως είναι η Άτκινς, της λέω να τους προσέχει και να αποφεύγει το λευκό ρύζι, το λευκό ψωμί και τις πατάτες. Μπορεί να τρώει υδατάνθρακες το πρωί και λίγο το μεσημέρι αλλά όσο περνάει η μέρα καταναλώνει όλο και πιο λίγους ενώ το τελευταίο γεύμα της ημέρας της περιλαμβάνει μόνο πράσινα λαχανικά και πρωτεϊνη.



ΠΗΓΗ


Πως γυμνάζεται η Penny για να διατηρεί τη φόρμα της;

Δημοσίευση σχολίου

 
Top