0

Μάγειρας αυτοκτόνησε αφού μαγείρεψε τη φίλη του, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις καταγγελίες των γειτόνων!


Για έγκλημα το οποίο συμπεριελάμβανε το μαγείρεμα ανθρώπινων μελών γυναίκας από τον σύντροφό της και στη συνέχεια την αυτοκτονία του τελευταίου κάνει λόγο ο αυστραλιανός Τύπος.


Η αυστραλιανή αστυνομία ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων σε διαμέρισμα, αλλά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι βρήκε ανθρώπινα μέλη να σιγοβράζουν στη φωτιά.


Μετά τις διαμαρτυρίες γειτόνων για την έντονη οσμή, οι ερευνητές της αστυνομίας μετέβησαν το Σάββατο σε διαμέρισμα σε αριστοκρατική γειτονιά του Μπρισμπέιν. Τα όσα ανακάλυψαν προκάλεσαν τη διενέργεια έρευνας για «δολοφονία και στη συνέχεια για αυτοκτονία», δήλωσε στον Τύπο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τομ Αρμιτ.


Μάγειρας αυτοκτόνησε αφού μαγείρεψε τη φίλη του


Η αστυνομία περιορίστηκε να επιβεβαιώσει ότι ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα και ότι το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε παρακείμενο δρόμο.


Ο Marcus Peter Volke, ηλικίας 28 χρονών, εργαζόταν ως μάγειρας σε κρουαζιερόπλοια. Είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα αυτό μαζί με την ινδονήσια φίλη του Mayang Prasetyo η οποία λέγεται πως είχε υποβληθεί σε αλλαγή φύλου.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δράστης πήδηξε από το παράθυρο όταν οι αστυνομικοί κτύπησαν την πόρτα του για έρευνα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.


πηγή


Μάγειρας αυτοκτόνησε αφού μαγείρεψε τη φίλη του!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top