0

Η Κυβέρνηση της Ουγκάντα ζητάει μεγαλύτερα ...προφυλακτικά, γιατί κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού ισχυρίζεται ότι δεν τους .....κάνουν!


Το ακούσαμε και αυτό από τους άντρες της Ουγκάντα και μάλιστα ρίχνουν την ευθύνη για την εξάπλωση του HIV στα μικρά μεγέθη των προφυλακτικών! Περίπου 80.000 άτομα χάνονται από τον HIV κάθε χρόνο στην κεντρική Αφρικανική χώρα και θεωρούν ότι η κακή εφαρμογή των προφυλακτικών ευθύνεται σε ένα ποσοστό, αφού μπορεί κατά την πράξη να σπάσουν!


Εφόσον λοιπόν το προφυλακτικό είναι το μόνο που μπορεί να προφυλάξει από τη νόσο, οι βουλευτές της χώρας το πήραν πολύ σοβαρά και εξέθεσαν το πρόβλημα έτσι ώστε να αποκτήσουν προφυλακτικά στα μέτρα τους!


«Μερικοί νεολαίοι διαμαρτύρονται ότι οι προφυλακτικά που δίνεται,  είναι πολύ μικρά και τα όργανά τους δεν μπορούν να χωρέσουν σε αυτά, δήλωσε ο βουλευτής Merard Bitekyerezo στο κανάλι NTV Ουγκάντα ​​News.


Ένας άλλος βουλευτής, ο Τομ Αζά, είπε: «Όταν πρόκειται για" δράση" όταν και αν έχουν σεξουαλική δραστηριότητα, φυσικά με την πίεση, θα σκάσει.


«[Μερικοί άνδρες] έχουν μεγαλύτερα σεξουαλικά όργανα και ως εκ τούτου θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν ότι χρειάζονται μεγαλύτερα προφυλακτικά».


Ο μέσος όρος διεθνώς στα μεγέθη προφυλακτικών είναι μεταξύ 6,9 και 8,5 ίντσες, ωστόσο, ορισμένα προφυλακτικά XXL μπορεί να φτάσει 9,25 ίντσες.


Η Κυβέρνηση της Ουγκάντα ζητάει μεγαλύτερα ...προφυλακτικά-1



Η Κυβέρνηση της Ουγκάντα ζητάει μεγαλύτερα ...προφυλακτικά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top