0

Πως συμπεριφέρεται αυτός που σε αγαπάει πραγματικά, σίγουρα είναι κάτι που όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε γιατί πολλές φορές αμφιβάλουμε για τα συναισθήματα κάποιου!


Πολλές φορές ανησυχούμε και δεν είμαστε σχεδόν ποτέ σίγουροι για το αν ο σύντροφος μας λέει αλήθεια ότι μας αγαπάει και δεν είναι απλά λόγια του αέρα. Επίσης υπάρχουν και φορές που δε μας το λέει καθόλου, απλά επειδή πιστεύει ότι είναι αυτονόητο και θα πρέπει να το ξέρουμε ήδη.


Μπορεί και να μην βλέπει πουθενά την ουσία του να λέει συνέχεια σ΄αγαπώ. Οι πράξεις του λοιπόν, είναι αυτές που δείχνουν την αγάπη του για σένα και όχι τα λόγια. Γιατί εκεί μπορεί και στο αποδεικνύει χωρίς να είναι ανάγκη να σκέφτεται τι πρέπει να σου πει ή να κάνει. Όλα του βγαίνουν φυσικά και αυτά είναι που μετράνε στην πραγματικότητα : (οι καθημερινές του πράξεις) και όχι κάθε πότε σου λέει τη λέξη σ΄αγαπώ!


«ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΑΛΗΘΙΝΑ:»



  1. Σε σκέφτεται και σε βάζει μέσα στα έμμεσα ή και άμεσα σχέδια του. Δε παίρνει δηλαδή πρωτοβουλίες από μόνος του και αν το κάνει σίγουρα θα είσαι μέσα σε αυτές και θα σε λογαριάζει.

  2. Η γνώμη σου γι΄αυτόν είναι σημαντική και την χρειάζεται. Έχει ανάγκη να ακούσει και την δική σου άποψη (οποιαδήποτε και αν είναι αυτή) γιατί μετράει γι΄αυτόν και σου έχει εμπιστοσύνη, ξέροντας ότι οτιδήποτε πεις θα είναι για το καλό του.

  3. Σου δίνει και αυτός συμβουλές και γνώμες για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί και ακούει υπομονετικά τα προβλήματά σου. Κάτι που δε θα έκανε άνετα ο οποιοσδήποτε, (ακόμα και για τις φίλες σου είναι δύσκολο να ακούνε όλη την ώρα τα μόνο δικά σου προβλήματα).

  4. Σε θέλει να είσαι δίπλα του και στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές του. Γιατί θέλει και αυτός (εξίσου όπως και εσύ) να μπορεί να σε εμπιστεύεται και να σου λέει τι τον απασχολεί.

  5. Θα θυσιαστεί για χάρη σου! Ακόμα και αν αυτό σημαίνει τον χωρισμό σας. Αν βρίσκεσαι δηλαδή σε μια δύσκολη φάση της ζωής σου με οικογενειακά ή οικονομικά προβλήματα, ευχαρίστως θα σε υποστηρίξει και θα απομακρυνθεί για λίγο από εσένα (αν αυτό σε βοηθήσει) ή ακόμα και να μετακομίσει για να μένετε μαζί!

  6. Δε σκέφτεται μόνο το σ ε ξ!  Δεν είπαμε να μην γίνεται τίποτα απολύτως (γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν του είσαι πια ποθητή), αλλά αν υπάρξει μέρα που δε θα είσαι στις καλές σου και δεν θα έχεις διάθεση να το κατανοεί.Αν σε χωρίσει με μιας σημαίνει ότι αυτό ήταν που ήθελε κυρίως από εσένα.

  7. Σε σέβεται! Πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δε θα σου σηκώσει χέρι και ποτέ δε θα σε υποτιμήσει. Επιπλέον δε θα πήγαινε ποτέ με άλλη ή θα είχε κάποια παράλληλη σχέση, γιατί και αυτό θεωρείται σεβασμός.

  8. Φοβάται μη σε χάσει! Η αγάπη σου και μόνο η ύπαρξή σου γι΄αυτόν του είναι πολύ σημαντική και δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τελειώσει η σχέση σας. Καθώς επίσης δε θα ήθελε ποτέ να σου συμβεί κάτι κακό και θέλει να είναι σίγουρος για την κάθε φορά που κυκλοφορείς κάπου μόνη σου!

  9. Τον απάτησες και πήγες με άλλον άντρα, αλλά αυτός σε συγχωρεί! Είναι και αυτή μία αρκετά μεγάλη ένδειξη, πως ότι και να του κάνεις θα σε αγαπάει και θα τρέφει ακόμα αισθήματα για σένα.

  10. Και τέλος αγάπη είναι όταν σε αγαπάει και σε δέχεται γι΄αυτό ακριβώς που είσαι χωρίς να σου βάζει όρια και να σε κάνει να νιώθεις σαν “φυλακισμένη” όταν είσαι μαζί του. Και φυσικά χωρίς να θέλει ν΄αλλάξει κάτι πάνω σου: από εμφάνιση μέχρι και χαρακτήρα.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top