0

Οι πιο sexy γυναίκες των ποδοφαιριστών από τη Βραζιλία, είτε είναι παντρεμένες είτε σε σχέση με τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές.


1.Bruna Marquezine με τον Neymar



Η Bruna είναι σε σχέση με τον Neymar σε μία ταραχώδη σχέση μες πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Πηγαίνει αρκετά συχνά για να δει τον Neymar στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις του. Η Bruna είναι ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί σε μία σαπουνόπερα με το όνομα Em Familia.

2.Caroline Celico Leite με τον Ricardo Kaka





Η Caroline Celico Leite είναι τραγουδίστρια και πρώην ευαγγελική πάστορας στο Reborn Christ Church, η οποία έχει δώσει στον πρώην παίχτη της Milan συναισθηματική και πνευματική υποστήριξη. 


3. Susana Werner με....Ronaldo και Julio Cesar






Η Susana Werner, η οποία είναι πρώην ηθοποιός και μοντέλο, είχε την τιμή να έχει κάνει σχέση με δύο Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος ήταν ο Ρονάλντο, ενώ ο δεύτερος ο Julio Cesar με τον οποίο παντρεύτηκε το 2002. Το ζευγάρι έχει δύο όμορφα παιδιά, τον Cauet (που γεννήθηκε το 2002) και τη Τζούλια ( που γεννήθηκε το 2005).



4.Sthefany Brito με τον Alexandre Pato




Η Sthefany Brito ήταν παντρεμένη με τον πρώην επιθετικό της Milan, Alexandre Pato, για λιγότερο από ένα χρόνο. Σε αυτόν τον χρόνο είχε δηλώσει ότι είχε μπουχτίσει με τα πάρτυ και τον τρόπο ζωής του. 



5.Paula Morais με τον Luiz Ronaldo



Η Paula είναι μία καταξιωμένη DJ και μία καυτή παρουσία που έχει κάνει τον Luiz Ρονάλντο να πάρει και πάλι τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί, παρά το γεγονός ότι είχε τρεις αποτυχημένους γάμους στο παρελθόν.

σεξυ,sejy,sexy, brazilia, Brazil, βραζιλία, Neymar, Bruna marquezine,Caroline Celico leite, Ricardo Kaka, Milan, susana werner, ronaldo, julio cesar,Sthefany Brito, Pato,Paula Morais, Luiz Ronaldo, ΣΠΟΡ, spor, SPORTS

Δημοσίευση σχολίου

 
Top